Damn Good Brands steunt Amsterdamse horeca met social media marketing!

Damn Good Brands steunt Amsterdamse horeca met social media marketing!
27 May 2020 / by Damngoodbrands in Geen categorie

Wat is het #DGBHorecaproject?
Tot en met september helpt Damn Good Brands 25 Amsterdamse horecazaken 4 maanden lang de omzet te maximaliseren d.m.v. social media onderhoud en social campagnes, tegen zeer verlaagde tarieven!

Hoe is het #DGBHorecaProject ontstaan?
Tijdens de corona crisis hebben ondernemers het zwaar te verduren gekregen. Je uithoudings- en aanpassingsvermogen wordt op de proef gesteld, evenals je creativiteit. Ook wij konden alle originele groeistrategieën van onze fusie van tafel vegen en moesten terug naar de tekentafel.

Wat gaan we nu doen?

💡Toen kwamen we tot de essentie van succesvol ondernemerschap:
✔️producten en diensten verkopen die problemen oplossen!
✔️en deze effectief communiceren naar de juiste doelgroep

Wij gooiden allerlei problemen op waar wij met marketing de oplossing voor konden bieden. Maar 1 stak er bovenuit: de Amsterdamse horeca. Wij, San & Aarti, wonen zelf in Amsterdam en zien niet graag onze favoriete plekjes ten onder gaan. Zeker niet als wij dé krachtigste marketingtool voor de horeca op ons broekzak kennen: Instagram.

Een dag later is het #DGBHorecaProject geboren! Een week later stonden we middenin de fotoshoots van de eerste paar aanmeldingen en vandaag (27 mei) zijn we op FunX met het #DGBHorecaProject 🚀

We lijken net gek om te herlanceren in hartje corona crisis, of om zo keihard te werken voor veel minder als wat je gewend bent. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. En soms moet je doen wat goed voelt. Wij geloven wie goed doet, goed ontmoet. Dus met opgeheven hoofd en een content hart bewandelen we dit pad op een nieuw avontuur. Een avontuur waar we ontzettend veel energie van krijgen!

We kunnen niet alle restaurants redden. We kunnen het ook niet garanderen, maar op deze manier leveren wij onze bijdrage waar wij het best kunnen. Eén zaak gered, is er weer eentje meer.

Heb je een horeca zaak en social media hulp nodig? Bel ons op 020-2117198 of email horeca@damngoodbrands.nl. Heb je geen zaak, kijk dan hoe je lokale ondernemers kunt steunen. Een positieve review is bijvoorbeeld gratis meer heel waardevol voor een ondernemer!

Wij gaan gauw weer aan het werk, tunen jullie ook in op Funx Amsterdam vandaag 14:00?

San & Aarti

Leave a comment