Branding

service

branding

Branding voor jouw business

Een bedrijf zonder branding guidelines gaat vaak alle kanten op.

Er ontbreekt een uniforme boodschap, uitstraling en gevoel in de content. Het wordt lastig voor jouw klanten om zich te identificeren met jouw bedrijf, als je niet duidelijk aangeef waar je voor staat. Hier loop je dus waardevolle klantenbinding mis!

Branding is de heilige graal waardoor Apple fans 4 uur ‘s ochtends op straat in de rij staan om een telefoon van €1000 euro te kopen. Of waarom consumenten maar al te graag €5 neertellen voor een bakje koffie bij Starbucks. Branding is het fundament wat voorafgaat aan marketing.

Het is geen push tactiek maar een pull strategie.

Branding is het bepalen wie je bent als bedrijf, waar je voor staat en wat je voor boodschap je wilt overbrengen. Met branding vertel je wat de drijfveren, de waarden en de persoonlijke eigenschappen zijn van jouw bedrijf. De branding strategie biedt dus kaders en richtlijnen waar marketinguitingen op gemaakt worden. Het geeft je marketing inhoud en context.

 

Wij bieden de volgende diensten aan:

Brand Manual
Door middel van een Brand Manual bepalen wij wat jouw kernwaarden, merkverhaal, tone-of-voice en beeldvorming zijn. Dit vormt de ultieme basis voor jouw content creatie om ervoor te zorgen dat al je marketingactiviteiten niet alleen bijdragen aan sales maar ook aan het bouwen van je merk.

Personal Branding
Het professioneel neerzetten van jezelf als merk! We gaan met een aantal sessies je transformeren in een authentiek merk. We bepalen jouw waarden, beeldmerk en tone-of-voice. Deze passen wij vervolgens toe op je website, social media en eventuele andere diensten.

Branding Session
Een Branding Session is een ‘Strategy Session’ toegespitst op jouw branding vraagstukken. We gaan hier in een persoonlijk gesprek 1,5 tot 3 uur jouw branding vraagstukken oplossen. Ook creëren we een social media strategie met scherpe doelstellingen waarmee je zelf meteen aan de slag kan!