SOCIAL MEDIA ADS

service

branding

Hoe maak je doeltreffende social media advertenties?

Het succes van social wordt bepaald door de combinatie van de boodschap en de distributie ervan. Een social media advertentie is daarom een heel krachtig middel om meer klanten te trekken naar jouw business. Hier zijn de volgende aspecten cruciaal:

✔️aantrekkelijke en doeltreffende ad content

✔️de juiste doelgroepsegmentatie

✔️advertentie sets testen

✔️de succesvolle advertentie opschalen

De juiste content zorgt ervoor dat je doelgroep überhaupt stilstaat bij je advertentie. Gezien adverteren een groot technisch component heeft worden ads vaak gerund zonder de nodige creatieve content kennis die Damn Good Brands wel in huis heeft.

Deze aantrekkelijke branded content gaan wij vervolgens adverteren aan jouw ideale doelgroep. Wij maken 3 persona’s aan die jouw ideale klanten voorstellen en doen een test run op welke persona wij de hoogste ROI van jouw advertentiebudget terug zien. Zodra de hoogste ROI is bepaald, schalen we de campagne op tot waar wenselijk om een constante klantenstroom te genereren!

Om de resultaten inzichtelijk te maken voor jou als ondernemer ontvang je maandelijks een rapportage van de advertentie campagnes en kun je zelf de ROI waarnemen!